Föreläsning i Ängelholm

26 januari 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Jarl Kullescenen Rönneholmsgymnasiet, Skolgatan 4, Ängelholm

Livet ska levas, inte bara genomlevas– hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Julklapps erbjudande 295 kr t.o.m 24/12. (Ordinarie pris 395 kr)

Att leva, inte bara genomleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.


OBS! Regeringen inför fr.o.m. 2021-12-01 krav på vaccinationsbevis, s.k. covidbevis, vid arrangemang inomhus med fler än 100 personer. Detta innebär att ett giltigt covidbevis måste uppvisas vid ankomst till föreläsningen. Om detta inte sker, räknas biljetten som ogiltig och ingen återbetalning kommer att göras.

Covidbevis hämtar du enkelt på följande sida: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Gav mig användbara verktyg för vardags- och arbetslivet. Rekommenderar Torkilds föreläsningar!

Om föreläsningen i Lund, 14 mars 2022

Tack för en härlig kväll då du bjöd på dig själv, klockrena insikter i en skön förpackning, en trygg miljö och även en del påminnelser som får mig att bara vilja ta en dag, reflektera, stanna kvar i "föreläsnings- bubblan", njuta och "filura" för att sedan ta riktning och gå vidare med ny energi.
Mina förhoppningar var dessutom skyhöga då jag följt dig ett tag men aldrig sett dig live. Efter dom första 60 sekunderna så kunde jag lugnt luta mig tillbaka i vetskapen om att jag var på helt rätt plats och kvällen skulle bli så bra som jag hoppats på.

Tack och glad torsdag!

Marie om föreläsningen i Kramfors, 15 september 2021

Hej Torkild :) Jag var och lyssnade på dig nu i Lund :) Det var helt underbart och jag fick med mig jättemycket nyttigheter, jag känner verkligen av det i min vardag!! Såååå tacksam och ser fram emot att gå på fler föreläsningar med dig. Du har en förmåga att fånga publiken på ett underbart sätt rolig, klok och smarta tankar som jag är så tacksam för! Tack din föreläsning va såå bra och bra tajming, jag började nästan gråta när du berättade om armbandet, såå klockrent för mig att skilja på sak och person, jag älskar det och tittar på det ofta !! Tack igen Torkild :) Hoppas att det blir blir fler föreläsningar med dig. Ha det bäst !!

Anna om föreläsningen i Lund, 14 mars 2022
Föreläsning i Ängelholm