Föreläsning i Helsingborg

11 januari 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Good morning hotel, Gustav Adolfs gata 47, Helsingborg

Livet ska levas, inte bara genomlevas– hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Julklapps erbjudande 295 kr t.o.m 24/12. (Ordinarie pris 395 kr)

Att leva, inte bara genomleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.


OBS! Regeringen inför fr.o.m. 2021-12-01 krav på vaccinationsbevis, s.k. covidbevis, vid arrangemang inomhus med fler än 100 personer. Detta innebär att ett giltigt covidbevis måste uppvisas vid ankomst till föreläsningen. Om detta inte sker, räknas biljetten som ogiltig och ingen återbetalning kommer att göras.

Covidbevis hämtar du enkelt på följande sida: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Du är trovärdig när du bjuder så öppet på dig själv.
Även om din livskunskap på många sätt är bekant behöver vi få den berättad igen och igen.
Tack för en givande stund med mycket tänkvärt jag bär med mig.

Om föreläsningen i Hässleholm, 12 oktober 2021

Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig...mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart.

Susanne om föreläsningen i Kramfors, 15 september 2021

Hej Torkild, Jag är väldigt glad att jag anmälde mig till din föreläsning! :) Den gav mig mycket skratt och glädje, men samtidigt mycket att tänka på! Vad kan jag förändra hos mig själv och i mitt liv för att må bättre och stressa mindre!
Förändringar kan vara svårt att utföra! Man är liksom trygg i det som är...
Att släppa kontrollen skulle vara skönt! Leva lite mer här och nu och att GÖRA! Inte bara tänka tanken. Förlåta en förälder! Viktigt, för att kunna mötas och gå vidare (för bägge parter).
Nyfiken på andra människor har jag alltid varit och kommer alltid vara! Att fråga om hjälp är otroligt svårt. Bland det svåraste. Men jag är nog bättre på det än min make. Han är omöjlig på att fråga om hjälp! Ska rekommendera denna föreläsning för mina vänner och även arbetskamrater. En föreläsning alla borde få lyssna på! Gärna minst 1 gång per år, så man inte "faller dit igen"! Misstag vågar jag göra mer och mer, men tror detta är svårare för våra ungdomar! Tusen tack för en underbar och givande föreläsning! Hälsningar Anna

Anna om föreläsningen i Norrtälje, 22 september 2021
Föreläsning i Helsingborg