Föreläsning i Varberg

18 oktober 2021 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Varberg Folkets Hus, Magasinsgatan 17, Varberg

Livet ska upplevas, inte bara genomlevas

Att uppleva, inte bara genomleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs. du betalar endast 295 kr per biljett.

Platser  kommer angivas vid ankomst. Varmt välkommen!

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och prestera bra. Utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv. Utan tillit till dig själv och andra kommer företag och organisationer aldrig nå de resultat de vill. Med tillit till varandra kommer de att nå hur långt som helst.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet. I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild :) Jag var och lyssnade på dig nu i Lund :) Det var helt underbart och jag fick med mig jättemycket nyttigheter, jag känner verkligen av det i min vardag!! Såååå tacksam och ser fram emot att gå på fler föreläsningar med dig. Du har en förmåga att fånga publiken på ett underbart sätt rolig, klok och smarta tankar som jag är så tacksam för! Tack din föreläsning va såå bra och bra tajming, jag började nästan gråta när du berättade om armbandet, såå klockrent för mig att skilja på sak och person, jag älskar det och tittar på det ofta !! Tack igen Torkild :) Hoppas att det blir blir fler föreläsningar med dig. Ha det bäst !!

Anna om föreläsningen i Lund, 2 september 2021

Otroligt inspirerande och motiverande. Det ordet och den känsla jag tar med mig från föreläsningen är tillit och att vara stolt över att jag är just jag. Känner mig stärkt och stolt över att har fått delta i din föreläsning Torkild, vilken underbar människa du är!

Sara om föreläsningen i Östersund, 13 september 2021

Mycket bra som vanligt! Har lyssnat två gånger innan men man behöver repetera samt ville jag att min väldigt nära kompis skulle få höra dig.

Stina om föreläsningen i Malmö, 23 augusti 2021
Föreläsning i Varberg