Föreläsning i Nacka

8 oktober 2021 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Nacka aula, Griffelvägen 11, Nacka

Livet ska upplevas, inte bara genomlevas

Att uppleva, inte bara genomleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs. du betalar endast 295 kr per biljett.

Platser  kommer angivas vid ankomst. Varmt välkommen!

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och prestera bra. Utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv. Utan tillit till dig själv och andra kommer företag och organisationer aldrig nå de resultat de vill. Med tillit till varandra kommer de att nå hur långt som helst.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet. I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild! Äntligen fick vi så till slut komma och lyssna på din inspirerade, tänkvärda föreläsning. Du gjorde ett gott intryck där du genast trollband din publik. Du lyckades på ett humoristiskt sätt lyfta de svåra och mitt i programmet så formligen chockade du oss med dig som 8-åring.... Det märks att du har erfarenhet av att fånga människor där dom är och på ett "enkelt" sätt sprida hur livet bör levas. Som vanligt är det ofta dom som inte kommer som man skulle vilja få iväg... men vi blir fler och fler positiva ;-)
Jag hade inga problem att köra 12 mil ensam hem den kvällen. TACK! Du gjorde ett härligt minnesvärt intryck. Lycka till i fortsättningen.

Anette om föreläsningen i Kramfors, 15 september 2021

Mycket bra, var på en tidigare föreläsning med dig för några år sedan och denna var lika bra.

Mikael om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Hej Torkild! Jag vill tacka för en fantastiskt inspirerande och tankeväckande föreläsning du bjöd oss i Linköping den 25 augusti! Jag kände mig i toppform och på superbra humör när vi lämnade Nya Munken och har funderat en hel del på dina kloka ord och insikter och de personliga erfarenheter som du delade med dig av. Det satt en, för mig, främmande kvinna till höger om mig och ibland möttes våra blickar och vi log igenkännande eller skrattade lite. Så häftigt också med ett sådant möte vid våra upplevelser av din föreläsning. Jag gillade även dina tydliga exemplifieringar med hjälp av stolar osv, och skrattade gott åt din illustration av din kompis Magnus och hur vi har en förmåga att ibland felaktigt tolka in saker i andra personers beteenden utan att veta anledningen till dessa.

Jag hoppas att du kommer att fortsätta föreläsa så att fler har möjlighet att ta del av dina klokheter (och även lite tokigheter). Soliga hälsningar Ann-Sofie

Ann-Sofie om föreläsningen i Linköping, 25 augusti 2021
Föreläsning i Nacka