Föreläsning i Växjö

29 september 2021 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folket Bio/Kulturhuset Palladium, Storgatan 12, Växjö

Livet ska upplevas, inte bara genomlevas

Att uppleva, inte bara genomleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs. du betalar endast 295 kr per biljett.

Platser  kommer angivas vid ankomst. Varmt välkommen!

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och prestera bra. Utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv. Utan tillit till dig själv och andra kommer företag och organisationer aldrig nå de resultat de vill. Med tillit till varandra kommer de att nå hur långt som helst.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet. I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild,

Föreläsningen var givande och inspirerande för mig själv och för hur jag är och kanske bör tänka på för min egen utveckling. Jag kommer att spara ditt nummer för eventuell föreläsning till min personal.

Gabriela om föreläsningen i Malmö, 23 augusti 2021

Hej Torkild. Vi fyra som deltog var mycket nöjda med kvällen. Mycket att ta in förstås men vi fotade av din sammanfattning för att ha som ett fortsatt diskussionsunderlag. Känns som att dessa 12 punkter bör man ha på en egen liten skylt framför sig som en daglig påminnelse, lätt att ramla in i gamla tankebanor annars. Mycket bra och givande kväll. Ser fram emot ditt nästa besök i Norrtälje.

Bodil om föreläsningen i Norrtälje, 22 september 2021

Du förmedlar värme många skratt.
Du vet vad du pratar om.
Jag kände mig lyft å glad när jag åkte hem.
Tack

Om föreläsningen i Stockholm, 1 september 2021
Föreläsning i Växjö