Föreläsning i Borlänge

14 december 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Hagagymnasiet, Läroverksgatan 6, Borlänge

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Härlig och underhållande föreläsning med många skratt! Hög igenkänningsfaktor och mycket klok och berikande livsfilosofi. Är mycket nöjd med kvällen och kommer att ta med mig dina peppande verktyg i vardagen! Bästa på länge, konkret, ärlig och avskalat! Tack!!

Om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020

Hej Torkild,
Tack för en superbra kväll!
Jag känner igen mig i så mycket du beskrev, vilket gav mig många härliga skratt och även tårar.
Du får verkligen fram dina budskap med humor och allvar, samtidigt som du förtydligar hur viktigt det är att vi själva påverkar hur vi handlar, tänker o agerar genom dessa punkter.
Jag kommer ta med mig detta, tänka på vad du sagt och må så mycket bättre i många sammanhang.
Stooort tack, du är verkligen helt grym!!!

Om föreläsningen i Göteborg, 10 januari 2020

Fantastiskt inspirerande...jag tog med mig mycket matnyttigt hem och ska försöka omsätta det du berättade.

Susanne om föreläsningen i Växjö, 23 januari 2020
Föreläsning i Borlänge