Föreläsning i Sundsvall

10 december 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

EQ House, Medborgargatan 35, Sundsvall

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild
Min man o jag såg din föreläsning i Halmstad som vi tyckte var väldigt underhållande, rolig och framförallt intressant för oss båda. Vi är ett äldre par i 75-80 års åldern o behöver ibland bli lite uppiggade med skämt o roligheter (han fick biljetterna i julklapp av mej). Vi har rekommenderat många i andra städer att lyssna på dej.
Tack hälsar Ingrid o Göran.

Ingrid om föreläsningen i Halmstad, 6 februari 2020

Hej Torkild

Tack för ännu en minnesvärd och upplevelserik föreläsning, denna gång i Oskarshamn. Första gången jag lyssnade på dig hade jag absolut ingen aning om vad som väntade mig, men åkte hem med ögon stora som tefat och ett mer öppet sinne! (Personligt ledarskap!) Denna gång visste jag lite mer vad som kunde hända, men blev ändå lika upprymd och insiktsfull av din föreläsning.

För "många" år sedan läste jag boken Alkimisten av Paulo Coelho, som du säkert känner till. Det var min början på den resa jag är på idag. "Följ ditt hjärta, lyssna till ditt inre, lev nu!" och denna föreläsningen är som en förlängning av den berättelsen. Du ger oss receptet till att göra guld!

Stort tack och fortsatt lycka till med din resa!
Fredrik Petersson

Fredrik om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Hej Torkild
Din föreläsning var träffsäker. Mycket skratt men oxå mycket funderingar om livets bana. Pricken över iet är att du var så öppen med din uppväxt som oxå gör att man får större förståelse för vad som är viktigt i livet. Man kände igen sig i mycket. Du har förmågan att nå ut precis som du själv sa ”din gåva att förmedla budskap”.
Vi återkommer gärna vid ett annat tillfälle och andra budskap.
Lycka till i framtiden Marie & Anders

Marie om föreläsningen i Osby, 22 januari 2020
Föreläsning i Sundsvall