Föreläsning i Örnsköldsvik

8 december 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Nolaskolan, Viktoriaesplanaden 31, Örnsköldsvik

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej världen. Jag kan säga att Torkild blev, för mig, en fantastisk inspirationskälla. Jag hade inte sett så mycket av honom tidigare. Några enstaka klipp på nätet. Stor karaktär och insiktsfull pondus. De auktoritära karaktärsdragen från militärtiden gör sig kända vid ett par tillfällen under föreläsningen. Bitvis en del skratt och bitvis lite mer sorgliga berättelser från barndomen. Ett trevligt mottagande i entrén som efter en kort presentation övergick till hans syn på tillit, kommunikation, "sak och person" och resultat som bitvis blandas mellan arbete och relationer. Mycket sevärt! En mycket kompetent talare. Jag tar med mig en hel del saker som egen företagare och även ett par saker till mina framtida kärleksrelationer. Jag fick ett par "jaha, är det så det kan vara" upplevelser. Vi kanske ses igen... /Henke, Borgholm 2020-02-13

Henrik om föreläsningen i Borgholm, 13 februari 2020

Hej Torkild. Jag har lyssnat på dig på Internet och tyckte det var bra men när jag var på liveföreläsning blir det naturligtvis en helt annorlunda upplevelse som var SUPER SUPER bra. Speciellt i pausen där du är öppen för att hjälpa till med lite råd !!! Jag är riktigt nöjd och kan rekommendera denna föreläsningen till alla, den är fantastiskt rolig och bra !! Hälsningar Ulf Thölke

Ulf om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Hej Torkild. Tack för en trevlig föreläsning med en pitch som kändes riktigt bra jämfört med andra föreläsningar
Livet skall ju levas på bästa sätt !
B good ! Per //

Per om föreläsningen i Lidköping, 4 mars 2020
Föreläsning i Örnsköldsvik