Föreläsning i Södertälje

3 december 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Scandic Skogshöjd, Täppgatan 15, Södertälje

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Föreläsningen var superbra!
Jag växte upp i ett hem med en alkoholiserad pappa som lät sin svartsjuka gå ut över slag mot min mamma. Droger som jag som barn försökte spola ner, kvinnor som kom, blev ledsna och gick m.m. Ja du förstår...
Mitt liv har egentligen kunna se helt annorlunda ut än vad det faktiskt gör. Men på något vis fann jag en styrka som gjorde att jag tog kommando över mitt liv och har idag det fantastiskt bra!
Idag, 43 år ung, kan jag faktiskt känna tacksamhet över det jag fick uppleva som barn och ung vuxen. Jag är här och nu för att jag var där och då.

Så stort tack för en inspirerande kväll och tack för det du delade med dig av, du är grym!

//Petra

Petra om föreläsningen i Härnösand, 5 februari 2020

Helt fantastiskt! Väldigt inspirerande! Detta kommer jag bära med mig och träna på!

Stefan om föreläsningen i Alingsås, 3 mars 2020

Mycket bra! Inspirerande och upplyftande. Man får lust att ta tag i sitt liv o göra förändringar, ”vara för ändring” till det bättre! Sluta älta och oroa o vara i nuet. Är jättenöjd och glad över allt jag fått lyssna till. Tack!

Om föreläsningen i Luleå, 28 januari 2020
Föreläsning i Södertälje