Föreläsning i Norrköping

18 november 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Hörsalen, Drottninggatan 48, Norrköping

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej. Jag och min dotter var de som gick här i Falun. Vi är toknöjda rakt igenom! Tack för en väldigt peppande och energigivande föreläsning.

Om föreläsningen i Falun, 18 november 2019

Tack snälla Torkild för en mycket givande föreläsning.
Jag har lyssnat till dig för ett par år sedan så jag visste ungefär vad som väntar. Min 17 åriga dotter hade inga förväntningar och tyckte att du var fantastisk. Det du sade var så precis vad hon behövde höra. Hon går just nu igenom en stor kris i relationen till sin pappa där hon i många år har mått dåligt och först nu vågar ta steget att flytta ifrån honom helt. Det har dock kontakt, men den kontakten är mest negativ och sarkastisk från hans sida.
Ditt eget exempel med äldsta dottern och er dåliga kommunikation som förbättrades efter att du "drabbats" av insikt var mitt i prick för henne (och mig).
Igår fick hon styrka att stå på sig och stå för sitt agerande.
Stort tack!

Marina om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Föreläsningen o du var jättebra. Det är skönt att få ett annat perspektiv än att bara stå framför spegeln o säga att man duger och sätta alla möjliga mål som man i förväg vet att man inte klarar. Tanke, känsla o sedan göra är tufft men avslöjande. Ska nu försöka använda att ge tillit åt mig själv o jobba med att se skillnad på sak och person.
Ska rekommendera föreläsningen till alla mina vänner.
Monica

Monica om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020
Föreläsning i Norrköping