Föreläsning i Malmö

16 november 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kockum Fritid, Västra Varvsgatan 8, Malmö

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Superbra och givande. Den mest uppmuntrande föreläsning jag har varit på. Konkret och precis vad folket behöver. Raka vägar.

Elena om föreläsningen i Hultsfred, 12 mars 2020

Hej, Torkild!

Jag har haft glädjen av att uppleva din hela föreläsning vid 3 tillfällen. Hade med mig 3 vänner denna gång, och de var så tagna och lyriska efter kvällen i Arvika! Jag hade även glädjen av att "skicka" 3 personer förra gången du var i Värmland, det var samma respons där.

Jag hade turen av att få uppleva dig på Future Fighter Boxing Camp vid 2 tillfällen, där Ken Kvist och Mikael Broman var projektledare. Jag kan säga att mina boxare och ledare (10 pers) var totalt tagen av din föreläsning! De var från 10 till 44 år! Du träffar alla med dina anekdoter, humor och det faktum att du utlevererar dig som du gör! Helt fantastiskt!

Nu senast i Arvika så blev jag så glad över att du poppade in när Anna och jag tog en pizza innan vi skulle uppleva dig. Det är saker som det man verkligen kommer ihåg!

Jag är så tacksam över att jag lärt känna dig, både på riktigt och på sociala medier.

Tro mig, nästa gång du är i närheten kommer jag med ett gäng vänner igen!

Stoooooor kram, min vän!

/Roar

Roar om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Veldig bra! Mange gode innslag, og mye og leve etter framover! Takk.

Miriam om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020
Föreläsning i Malmö