Föreläsning i Malmö

16 november 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kockum Fritid, Västra Varvsgatan 8, Malmö

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler samtidigt till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej, tack för en jättebra och givande föreläsning! Det var andra gången jag hörde dig som föreläsare, och jag var lika nöjd idag:)

Om föreläsningen i Borås, 9 januari 2020

Tack för att du fått mig att inte känna mig ensam om mina tankar. Önskar bara att jag hade varit på denna föreläsning när jag var 13-14 år. Då kanske livet sett annorlunda ut idag. Superbra! Hade kunna sitta i tre timmar till ikväll.

Rebecca om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Underbar, rolig, uppfriskande och gav mig många tankar.

Är pensionär sedan två år, nu sover jag bara. Trodde att jag UNNADE mig att ta igen förlorad sömn efter allt skiftarbete ... men det är inte det jag VILL.
Förstår nu, att jag VAR mitt jobb - att hjälpa andra ... så nu är jag ingenting.

Din föreläsning fick mig att förstå, att jag måste använda mitt sköra liv till det jag vill.
Och det har jag ju egentligen vetat hela tiden, men inte orkat ta tag i.

Tack Torkild, nu har jag bestämt mig för att sluta sova bort dagarna och göra det jag vill!❤❤❤

Marianne om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020
Föreläsning i Malmö