Föreläsning i Visby

15 maj 2020 kl 18:00 – 21:45, arrangeras av Jesper Caron, Eric Thyrell, Torkild Sköld och Titti Schultz

Wisbygymnasiet - Aulan, Säves väg 10, Visby

Välkommen till föreläsningen ”En kväll för livet” – Visby 15e Maj

Tillsammans ger vi dig en inspirerande föreläsning om humör­träning, våga tänka stort och personligt ledarskap. Det blir en härlig helkväll med högt tempo, mycket energi och flera konkreta verktyg som du kan använda direkt i vardagen.

395 kr

Föreläsningen är perfekt för dig som:

◉ Står inför en utmaning, målsättning eller förändring.
◉ Vill förstå vilka faktorer som kan få dig att må bättre och samtidigt träna dem.
◉ Vill bli bättre på att leda dig själv och genomföra de förändringar du vill.

Vi ses i Visby

Titti Schultz, Jesper Caron, Eric Thyrell och Torkild Sköld

Föreläsningen börjar kl. 18:00 och varar till cirka 21:45.

Läs mer om kvällens innehåll

Konferencier för kvällen är fantastiska Titti Schultz.

Eric Thyrell inspirerar dig att våga tänka stort. Perfekt för dig som står inför en utmaning, målsättning eller förändring.

Torkild Sköld delar med sig av sina erfarenheter och verktyg för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och ett mer framgångsrikt eget liv

Jesper Caron tar dig med på en resa i humörets värld och delar med sig av ett antal verktyg för att träna upp ditt humör.

Titti Schultz är en av landets mest rutinerade radioprogramledare och en mycket flitigt anlitad moderator. Titti rör sig på ett imponerade sätt mellan humor och allvar och med sin varma personlighet skapar hon, som moderator, den perfekta helheten denna föreläsningskväll!

Eric Thyrell vill få dig att våga tänka stort. Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs- och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för förändring.

Förändringar kräver nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke- och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?

Erics föreläsning ger dig verktyg, inspiration och några av de svar som kan tända gnistan och få dig att brinna igen!

Torkild Sköld föreläser om personligt ledarskap och vill inspirera och ge dig effektiva metoder för att leda dig själv, öka din motivation och verkligen göra de förändringar du vill.

Torkild menar att det är du som är den bästa ledaren för ditt eget liv och att det finns ett stort samband mellan eget ansvar och förändring.

För att kunna förändra dig själv måste du först veta vad som är viktigt för dig. Du behöver också bli medveten om hur du väljer att reagera på det som händer dig. Om du vet varför du gör saker blir det enklare att ta ansvar för att påverka och förändra dig själv.

Det är här det börjar – att bygga ett bättre personligt ledarskap.

Jesper Caron tar dig med på en resa i humörträningens värld. Hur du mår är ingen tillfällighet – utan det är ett flertal faktorer som påverkar hur vi mår och alla dessa faktorer går att träna.

Har du också lagt märke till hur bra livet fungerar när du är på bra humör? Tålamodet sitter, livet blir lättare och den där pressen på jobbet är helt plötsligt hanterbar och njutbar.

Genom en underhållande och känslosam föreläsning delar Jesper Caron med sig av sina erfarenheter och ett antal verktyg för att träna upp ditt humör med.

Längd: Föreläsningens längd är 3h 45 minuter (18:00-ca 21:45)  inklusive paus.

Bokningsvillkor:
◉ Du bokar och betalar via formuläret nedan. När bokningen är genomförd får du en bekräftelse till din mail.
◉ Kom ihåg att skriva ut dina biljetter eller spara länken i din mobil för visering på plats.
◉ Bokningen är bindande. Biljett kan överlåtas till annan person men är inte återbetalningsbar.
◉ Ifall föreläsningen av någon anledning inte kan genomföras erbjuds du möjlighet att delta på annan föreläsning eller att få pengarna tillbaka.

Vid frågor gällande ordrar för företag och myndighet maila jessica@jespercaron.se

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Inspirerande och rapp. Igenkännande och nytänkande.
Känns som jag skulle behöva lyssna igen, i slowmotion, så jag fångar upp det där jag missade när jag började fundera över vad det var du precis berättade, förklarade, satte ord på... för att i nästa sekund fortsätta lyssna lika starkt. Kommer alldeles säkert reagera, tänka, fundera i lite andra banor framöver i olika situationer som jag hamnar i, ställs inför osv... Tusen tack för insikt och inspiration!

Kia om föreläsningen i Bollnäs, 19 november 2019

Hej. Jag vill framför allt tacka dig för att jag mår så bra efter att jag lyssnat på dina föreläsningar. De är mycket bra. Jag får efter varje föreläsning reflektera kring mitt liv över det som går bra och det som inte går så bra samt hur jag påverkar min familj på ett positivt eller negativt sätt. Jag är oerhört tacksam för att det finns personer som du som ställer sig framför andra människor med en enda anledning nämligen att hjälpa och bli som en ö mitt i havet som man kan landa, andas och få energi för att fortsätta att leva på det bästa sättet. Ser fram emot fler föreläsningar. Tack Torkild

Om föreläsningen i Karlstad, 2 december 2019

Tack för en underbar, inspirerande, rolig och tänkvärd föreläsning! Den kommer att finnas med mig länge. Punkt för punkt vid olika tillfällen.
Kommer rekomendera den varmt till mina vänner.

Anna om föreläsningen i Falun, 18 november 2019
Föreläsning i Visby