Föreläsning i Göteborg

24 april 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kongressalen, Folkets hus, Olof Palmes Plats 3, Göteborg

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Boka tidigt pris 295 kr t.o.m 28/2. Därefter ordinarie pris 395 kr

Varmt välkommen!

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej och tack för senast.
Du levererar som vanligt både använbara tips och kloka tankar på ett väldigt lättsamt sätt.
Precis som du själv säger handlar mycket i våra liv om hur vi väljer att ta emot ett budskap inte hur det levereras. Vilket innebär att det i mångt och mycket är upp till mottagaren vad vi uppfattar och tar till oss. Din förmåga att fånga publikens uppmärksamhet, leverera budskapet med både känslor och bra retorik gör det betydligt lättare ta till sig innehållet.
Personligen har jag alltid plockat en del ur föreläsningen för att testa praktiskt, ifrågasätta om nödvändigt för att sen bli ett förhållningssätt i mitt liv. Med ökad medvetenhet upplever jag stor framgång vad gäller min förmåga hantera stress, kommentarer som jag tidigare tyckte var kopplade till mig som person och har ett mer öppet förhållningssätt till andra och livet.
Som sagt du levererar och jag är nog en ganska duktig lyssnare.

Om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Hej Torkild!
Jag har haft förmånen att lyssna på dig 2ggr tidigare och fick förmånen även ikväll! Du gör det så enkelt, du sätter ord på det man inte förstår att man känner och du gör det med en värme och en trovärdighet som är så stark!
Jag kraschadelandade i en utmattning i början på året och har brottats med känslor av skam, skuld och tankar om att jag inte är värd någonting och att jag inte kommer att kunna prestera som tidigare, men har äntligen börjat inse att prestation och mål inte är allt i livet! Du slår huvudet på spiken när du säger att tilliten måste gälla mig själv först! Ger jag inte mig själv tillit så kan jag heller inte ge det till andra. Jag måste vara snäll mot mig själv för ingen annan kan vara jag, ingen kan leva mitt liv lika bra som jag! Man måste ta hand om sig själv och acceptera sig själv, trots den där lilla recensenten man har på axeln!
Jag hoppas du fortsätter sprida det budskap du har att ge, för du gör det fantastiskt bra! Tack!

Om föreläsningen i Landskrona, 4 november 2019

Torkild jag & min andre hälft vart lika inspirerade igår som föregående föreläsning. Ditt sätt att leverera är bara bäst. Dina ord din humor & ditt sätt att säga de på, går rätt in. ❤

Viktoria & Michael

Viktoria om föreläsningen i Luleå, 28 januari 2020
Föreläsning i Göteborg