Föreläsning i Mölndal

23 april 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets hus, Göteborgsvägen 19, Mölndal

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Boka tidigt pris 295 kr t.o.m 28/2. Därefter ordinarie pris 395 kr

Varmt välkommen!

395 kr 295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag tycker din föreläsning var riktigt bra, tiden gick så fort. Du säger saker på ett bra och roligt sätt och väldigt förnuftiga saker så man får ju lite att fundera på hur man själv kan göra för att kunna förändra sitt sätt. Man får sig en tankeställare, på ett positivt sätt. :-)
Ha det gott och jag hoppas att du kommer fler gånger till Hudiksvall.

Om föreläsningen i Hudiksvall, 4 februari 2020

Hej Torkild! Tusen TACK för en mycket viktig föreläsning. Min väninna och jag konstaterade att vad underbart det kändes att lyssna på en riktig människa och i verkligheten, inte via tv eller skärm. Du berörde mig på olika plan. Som yrkesmänniska har jag utmaningar där jag förringar mitt värde. I mitt privata behöver jag tydliggöra vem är jag och vad vill jag. Vad gör inte minnen med oss. De ska inte förgöra oss och vad vill jag minnas efteråt när jag gjort något särskilt. Och nyfikna lever längre... Kramar/ Tarja

Tarja om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Härlig och underhållande föreläsning med många skratt! Hög igenkänningsfaktor och mycket klok och berikande livsfilosofi. Är mycket nöjd med kvällen och kommer att ta med mig dina peppande verktyg i vardagen! Bästa på länge, konkret, ärlig och avskalat! Tack!!

Om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020
Föreläsning i Mölndal