Föreläsning i Laholm

22 april 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Osbecksgymnasiets Aula, Skottegränd 3, Laholm

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Boka tidigt pris 295 kr t.o.m 28/2. Därefter ordinarie pris 395 kr

Varmt välkommen!

395 kr 295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tyckte den var jättebra och man fick sig lite tankeställare på hur man både tänker och är. Blandning av allvar och humor var toppen! Mycket man kände igen sig i. Tack!

Christina om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Hej Torkild!
Jag tycker att det var en givande föreläsning som gav mig många aha-upplevelser. Skulle kunna gå fler gånger. Mycket skratt och igenkännande faktorer. Tycker att alla människor borde gå på den här föreläsningen för att få en bättre syn på sig själva och andra människor runt omkring dem.

Tack!

Pernilla om föreläsningen i Avesta, 20 februari 2020

Det var en helt underbar föreläsning med mycket tänkvärda ord. Du var mycket inspirerande och härlig att lyssna på.

Malin om föreläsningen i Nyköping, 29 augusti 2019
Föreläsning i Laholm