Föreläsning i Nacka

17 april 2020 kl 18:00 – 21:45, arrangeras av Jesper Caron, Eric Thyrell, Torkild Sköld och Titti Schultz

Nacka Aula, Griffelvägen 11, Nacka

Välkommen till föreläsningen ”En kväll för livet”- Nacka 17e Maj.

Tillsammans ger vi dig en inspirerande föreläsning om humör­träning, våga tänka stort och personligt ledarskap. Det blir en härlig helkväll med högt tempo, mycket energi och flera konkreta verktyg som du kan använda direkt i vardagen.

 

395 kr

Föreläsningen är perfekt för dig som:

◉ Står inför en utmaning, målsättning eller förändring.
◉ Vill förstå vilka faktorer som kan få dig att må bättre och samtidigt träna dem.
◉ Vill bli bättre på att leda dig själv och genomföra de förändringar du vill.

Vi ses i Nacka

Titti Schultz, Jesper Caron, Eric Thyrell och Torkild Sköld

Föreläsningen börjar kl. 18:00 och varar till cirka 21:45.

Läs mer om kvällens innehåll

Konferencier för kvällen är fantastiska Titti Schultz.

Eric Thyrell inspirerar dig att våga tänka stort. Perfekt för dig som står inför en utmaning, målsättning eller förändring.

Torkild Sköld delar med sig av sina erfarenheter och verktyg för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och ett mer framgångsrikt eget liv

Jesper Caron tar dig med på en resa i humörets värld och delar med sig av ett antal verktyg för att träna upp ditt humör.

Titti Schultz är en av landets mest rutinerade radioprogramledare och en mycket flitigt anlitad moderator. Titti rör sig på ett imponerade sätt mellan humor och allvar och med sin varma personlighet skapar hon, som moderator, den perfekta helheten denna föreläsningskväll!

Eric Thyrell vill få dig att våga tänka stort. Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs- och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för förändring.

Förändringar kräver nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke- och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?

Erics föreläsning ger dig verktyg, inspiration och några av de svar som kan tända gnistan och få dig att brinna igen!

Torkild Sköld föreläser om personligt ledarskap och vill inspirera och ge dig effektiva metoder för att leda dig själv, öka din motivation och verkligen göra de förändringar du vill.

Torkild menar att det är du som är den bästa ledaren för ditt eget liv och att det finns ett stort samband mellan eget ansvar och förändring.

För att kunna förändra dig själv måste du först veta vad som är viktigt för dig. Du behöver också bli medveten om hur du väljer att reagera på det som händer dig. Om du vet varför du gör saker blir det enklare att ta ansvar för att påverka och förändra dig själv.

Det är här det börjar – att bygga ett bättre personligt ledarskap.

Jesper Caron tar dig med på en resa i humörträningens värld. Hur du mår är ingen tillfällighet – utan det är ett flertal faktorer som påverkar hur vi mår och alla dessa faktorer går att träna.

Har du också lagt märke till hur bra livet fungerar när du är på bra humör? Tålamodet sitter, livet blir lättare och den där pressen på jobbet är helt plötsligt hanterbar och njutbar.

Genom en underhållande och känslosam föreläsning delar Jesper Caron med sig av sina erfarenheter och ett antal verktyg för att träna upp ditt humör med.

Längd: Föreläsningens längd är 3h 45 minuter (18:00-ca 21:45)  inklusive paus.

Bokningsvillkor:
◉ Du bokar och betalar via formuläret nedan. När bokningen är genomförd får du en bekräftelse till din mail.
◉ Kom ihåg att skriva ut dina biljetter eller spara länken i din mobil för visering på plats.
◉ Bokningen är bindande. Biljett kan överlåtas till annan person men är inte återbetalningsbar.
◉ Ifall föreläsningen av någon anledning inte kan genomföras erbjuds du möjlighet att delta på annan föreläsning eller att få pengarna tillbaka.

Vid frågor gällande ordrar för företag och myndighet maila jessica@jespercaron.se

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag tyckte att din föreläsning var väldigt pedagogiskt upplagd. Jag fick min bekräftelse på att just TILLITEN är det viktigaste i våra liv. Du gav mig skratt här och där under dina 12 punkter. Men så kom ett slag mitt i magen som var nära att få mig tårögd när du berättade om din uppväxt men när du förenades om din sanning med din bror, efter ett antal år, blev som balsam i mitt hjärta. Jag tog även till mig i min ryggrad att det är viktigt att skilja på sak och person. Jag tyckte om din föreläsning för att du höll i den röda tråden från början till slut. Tack från mitt hjärta.
Med vänlig hälsning
Sylvia Hedlund

Sylvia om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Hej Torkild! Jag har varit på dina föreläsningar tidigare. Jag blir lika rörd och berörd varje gång.
Vill inte ventilera mina problem och brister, jag jobbar på dem, men jag känner igen mig i dig. Men jag är inte lika våglig som du... det får jag träna på.
Höll på att inte få biljett till Malmö igår, men som tur var så löste du det till oss och det är jag glad för, tack för det!
Det var med härlig känsla i magen denna svensken gick och la sig efter din föreläsning. Vi ses!

Jenny om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Hej!
Vi som gick på den var två kvinnor som driver eget företag, SocionomDuå, där vi jobbar med många olika personligheter och får ta del av så många härliga, knepiga och underliga ärenden. Vi tycker att föreläsningen innehöll det mesta av livet. Den var inspirerande, humoristisk och ärlig. Den innehöll även behövliga "käftsmällar". I livet behöver vi alla ibland få höra att vi själva kan välja vilken väg vi vill ta. Vägen är inte förutbestämd och tvingande, ibland behöver vi testa en annan väg för att må bra och tycka livet är kul att leva. Tack för en härlig kväll som gav oss många skratt och tankar. Så här dagen efter så sitter vi och pratar om det du pratade om igår, och delar med oss av våra egna erfarenheter och funderingar:) TACK!

Marlene om föreläsningen i Umeå, 29 januari 2020
Föreläsning i Nacka