Föreläsning i Linköping

16 april 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Nya Munkens Aula, Skogslyckegatan 1G, Linköping

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Boka tidigt pris 295 kr t.o.m 28/2. Därefter ordinarie pris 395 kr

Varmt välkommen!

395 kr 295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Den var mycket inspirerande och jag fick massa "ja för så är det" upplevelser. Allt är egentligen så enkelt som du beskriver och verktygen som du delade med dig av ska jag dela vidare till familj, släkt, vänner och arbetskamrater. Tack för en mycket bra föreläsning och jag lyssnade och allt sögs in i min själ:)!

Om föreläsningen i Finspång, 4 september 2019

Tack Torkild för en otroligt rolig, superhärlig och givande föreläsning. Jag kände igen mig så många gånger när du beskrev situationer där vi människor tycks ”fastna”. Du gav mig verktyg redan efter första delen av din föreläsning om hur jag ska kunna göra det enklare för mig själv för att stanna i nuet. Här har jag trott att jag som 47 åring haft koll på livet, men nu förstår jag att jag har inte ens varit i närheten. Bara älskar din förklaring om SAK och PERSON vilken jag kommer leva efter direkt. Tack för inspirationen om att det är okej att vara jag och att jag är bäst på det❤️

Linda om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Fantastiskt inspirerande...jag tog med mig mycket matnyttigt hem och ska försöka omsätta det du berättade.

Susanne om föreläsningen i Växjö, 23 januari 2020
Föreläsning i Linköping