Föreläsning i Stockholm

3 april 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

ABF-huset, Z-salen, Sveavägen 41, Stockholm

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild!

Tack för en fantastisk föreläsning blandat med skratt och tårar och som inspirerade oss till fortsatt arbete med vårt självledarskap! Hoppas du kommer tillbaka snart igen!

Lev och må!

Vänligen,
Agneta i Skellefteå

Agneta om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Hej Torkild.

Tack för din föreläsning, det är lika upplyftande varje gång! Jag har sedan tidigare varit på dina föreläsningar om Personligt ledarskap och var lite fundersam på om denna föreläsning skulle ha mycket likartat innehåll. Nu i efterhand så ångrar jag inte besöket alls, du har mycket bra och nytt innehåll och det blandat med humor gör att det aldrig är uttråkande att lyssna på dig.
Fortsätt föreläsa, jag tror du gör stor nytta för många människor, så har det varit för mig i alla fall!

Rock on!

Om föreläsningen i Karlstad, 2 december 2019

En fantastisk föreläsning, lätt att ta till sig och allt är så rätt. Nu är det bara upp till mig att följa dina 12 punkter för att nå balans och glädje. Känner redan idag att livet känns lättare och roligare. Visst kommer det att komma svackor framöver...men kommer nog inte att falla så djupt framöver. Nu är det just nu som gäller inte igår eller imorgon. Kram Annica

Annica om föreläsningen i Varberg, 8 januari 2020
Föreläsning i Stockholm