Föreläsning i Mora

31 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Moraparken, Parkvägen 1, Mora

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Väldigt bra föreläsning. Man fick en ögonöppnare och verkligen en tankeställare på hur man lever sitt liv. Tack för en superbra föreläsning. Nu ska jag leda min framtid.

Caroline om föreläsningen i Tranås, 25 februari 2019

Jag tyckte din föreläsning var superbra! Du var rolig och djup på samma gång. Det gillar jag! Alla fixar inte den fina balansen men det gjorde du - med bravur! Du öppnade även mina ögon om något som jag är så fullt medveten om, men som jag insåg under din föreläsning, är viktigt att ta tag i snabbare än vad jag trott. JAG ska äga MITT liv!

Tack Torkild och lycka till! Jag hoppas få förmånen att lyssna på dig igen.

Kajsa om föreläsningen i Nacka, 30 januari 2019

En mycket inspirerande, berikande och positiv kväll! Torkild bjuder på sig själv samt att han inte prackar på en nått "facit" eller "gör såhär"! Han delar med sig av sina erfarenheter om hur han ser på saker och ting samt hur han tar/tog sig vidare på ett begripligt och prestigelöst sätt!
Betyg: 5 solar av 5 möjliga

Johnny om föreläsningen i Borås, 20 februari 2019
Föreläsning i Mora