Föreläsning i Östersund

24 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Mittuniversitet. Aula F219, Kunskapens väg 8, Östersund

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Just nu mängdrabatt. Köp 4 biljetter eller fler till samma föreläsning och få 100 kr rabatt på varje biljett, dvs du betalar endast 295 kr per biljett.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild!
Din föreläsning kommer jag att rekommendera varmt till min omgivning. Den bjöd på mycket skratt, hög igenkänningsfaktor och du berättar på ett enormt personligt och avskalat sätt. Jag fick även med mig flera aha-upplevelser samt verktyg om hur jag kan tänka i olika situationer. Fortsätt med det du gör för du gör det skitbra!!

Om föreläsningen i Härnösand, 5 februari 2020

Jag tyckte den var bra.
Rolig och informationsrik skapades faktiskt ny kunskap för mig så det var en del saker jag tog med mig.
Helt klart något jag kan rekommendera till andra. +++++
Så tack för en bra och lärorik stund.
Ha det gott
Mvh/Daniel

Daniel om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Jag trodde nog att det skulle vara en föreläsning som du inledningsvis själv beskrev med hejåhå nu ska vi göra si och så för att komma hit. Föreläsningen var långt över mina förväntningar och stundtals var det väldigt känslosamt när du pratade om din barndom. Jag förstod plötsligt skillnaden mellan sak och person vilket jag ska jobba vidare med. Nu har jag även armbandet som ska påminna mig när jag tvivlar.

Det var jag som hälsade med ”fel” hand om du tänkte på det!

Stort tack jag kommer gärna tillbaka!
Bästa hälsningar Solvej

Solvej om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020
Föreläsning i Östersund