Föreläsning i Lund

20 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Polhemskolan aula, Trollebergsvägen 41, Lund

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag tyckte att det var en väldigt trevlig föreläsning där Torkild bjöd på sig själv men också många kloka tankar och idéer.
Kunde under hela föreläsningen hålla den röda tråden även om det fanns inslag av ett skämt eller två.
Rekommenderar starkt andra att delta på föreläsningen som väcker många tankar inom dig.

Supertack Torkild.

//Stefan Segerstråle

Stefan om föreläsningen i Lund, 25 april 2017

8 a p.å en 10 e skala. Fick med mig några bra företeelser som skapade bekräftelse och förståelse för hur jag agerat i olika sammanhang. Tog till mig mantran "Gör" och "Jag vill"och fick en förklaring kring problematiken jag känt med att sätta mål.
Imponerades och fångades av din berättarkraft om din personliga resa. Har med mig många uppslag till givande kommande konversationer.

Ingvar om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

En enorm energiboost, inspiration och många aha-upplevelser. Rakt in i hjärna och hjärta! Tusen tack! PS. Handtricket är roligt att köra när man ser hur personens hjärna börjar arbeta :D Först när det funderar på hur de ska få handflatan nedåt och sedan när man visar hur man gör! :D

Malin om föreläsningen i Norrtälje, 11 januari 2017
Föreläsning i Lund