Föreläsning i Södertälje

18 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Scandic Skogshöjd, Täppgatan 15, Södertälje

Livet ska levas, inte bara överlevas

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Julklappspris: 295 kr/biljett om du köper 2 eller fler! Ordinarie pris 395 kr.

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mycket bra. Med målande liknelser. Roligt och tänkvärt. Kommer att föreslå dig som föreläsare på vår arbetsplats på Värnamo sjukhus och hoppas att mina arbetskolleger kan få möjlighet att höra och se dig där.
Tack för en underhållande och lärorik kväll.

MVH Boel

Boel om föreläsningen i Gislaved, 28 februari 2019

Föreläsningen var mycket givande, många aha upplevelser och verktyg till hur man ska tänka. Jag kommer att bära med mig ditt visitkort för att ta fram då och då när man glömmer bort sig.

Yvonne om föreläsningen i Malmö, 8 maj 2017

Otroligt bra föreläsning. Vi var ett gäng arbetskollegor som gick tillsammans, och alla är rörande överens om att man fick väldigt mycket att tänka på. Bra upplägg, och gripande story om dig, som får en att tänka till. Vi har redan bestämt att vi kommer nästa gång du är i Karlstad. Hoppas du är på väg tillbaka snart!

Önskar dig en fin sommar.

Om föreläsningen i Karlstad, 2 maj 2017
Föreläsning i Södertälje