Föreläsning i Köping

16 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

IOGT-NTO Forum, Västra Långgatan 2, Köping

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag är en av dem som går och oroar mig och vill ha kontroll på det mesta.

Efter din föreläsning i går så har jag börjat släppa ut mig själv mer.
Jag har tänkt under hela dagen i dag att ha mer tillit till mig själv.

Det är en bra start på något.
Jag lägger mig lite mer nyfiken ikväll
och vill vara mer här och nu.

Tack för att du fick mig att börja knoppa.

Ann-Sophie om föreläsningen i Karlstad, 2 december 2019

Jag tyckte att föreläsningen var mycket bra, enkelt beskrivet, komiskt, allvarligt och självklart "sunt förnuft" egentligen. Det svåra är ju att försöka sluta prestera när man väl börjat, tar med mig några av dina verktyg...
Viktigt att poängtera det där om sak/person...vet att skolorna arbetar med detta, särskilt med de barn som har särskilt stöd, fast alla barn/elever bör få detta inpräntat redan i låg ålder. Ska introducera detta på högre nivå än innan med mina blommor hemma typ rosen och kaktusen...Tack för några Aha-upplevelser i Helsingborg 11/1 2018

Therese om föreläsningen i Helsingborg, 11 januari 2018

Hej!

Tack för en fantastisk kväll!
Grymt bra föreläsning!
Jag lyssnade på dig 2013 och nu när min man inte mår bra i livet kände jag direkt att du skulle kunna vara den rätta att ge en push framåt! Vi pratade med dig efter föreläsningen och min man känner verkligen att du har gett honom verktygen för att förbereda hans plan för take off!
Ev. Dyker han upp igen i april när du kommer till Hässleholm. Det är ingen lätt resa och ev kan han behöva höra dina ord igen!!

Stort Tack!

Hälsningar
Veronica och Daniel

Veronica om föreläsningen i Älmhult, 20 mars 2017
Föreläsning i Köping