Föreläsning i Hultsfred

12 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Rio Bio Hultsfred, Stora Torget 2, Hultsfred

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Verkligen glad att jag gick och lyssnade på din föreläsning.
Satte skruv på tankebanorna.

Kristian om föreläsningen i Karlskrona, 4 januari 2018

En kanon föreläsning, mycket tänkvärda saker som jag verkligen kommer att använda och tänka på i livet. Ni som inte varit på Torkilds föreläsning gå och lyssna på honom, ni kommer inte ångra er❣

Anette om föreläsningen i Alingsås, 14 mars 2017

Det var så lätt att lyssna på dig, tiden gick fort. Jag hade kunnat lyssna minst en timme till utan att det känts för länge är jag säker på.
Du skojar och berättar på ett sånt bra vis så man blir intresserad och vill höra mer.
Tack för en bra kväll och för en rejäl tankeställare. mvh Emma

Emma om föreläsningen i Hässleholm, 6 mars 2018
Föreläsning i Hultsfred