Föreläsning i Höör

9 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Backagårdens Kurs & Konferenscenter, Stenskogen 735, Höör

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild!
DU levererar igen, nya tankevurpor och mer personliga inblickar som berör.
Alltid lika härligt att få träffa dig och surra lite.
Detta var sjunde gången DU körde denna nya föreläsning, jag kommer gå en gång till i framtiden och se hur denna föreläsning vuxit med dig mer.

Tack för en trevlig afton på Eskilstuna Teater.

Jag fick surra med personalen vid garderoben efteråt, de är nyfikna på det du föreläser om och jag peppade dem till att gå och uppleva själva, nästa gång DU kommer till vår stad eller en stad i närheten.
Du imponerade på dem, genom att DU själv tog i hand och hälsade dina besökare välkomna. ;-)

Hälsa din vackra bukett när ni ses igen och lycka till nu med nya föreläsningen, detta kommer DU fixa galant!

Många varma kramizzzar Benita

Benita om föreläsningen i Eskilstuna, 1 april 2019

En fantastisk föreläsning, lätt att ta till sig och allt är så rätt. Nu är det bara upp till mig att följa dina 12 punkter för att nå balans och glädje. Känner redan idag att livet känns lättare och roligare. Visst kommer det att komma svackor framöver...men kommer nog inte att falla så djupt framöver. Nu är det just nu som gäller inte igår eller imorgon. Kram Annica

Annica om föreläsningen i Varberg, 8 januari 2020

Hej!
En helt fantastisk föreläsning, med många "aha-upplevelser" och "ja men precis så är det"-känsla. Kommer ta med mig mycket av föreläsningen och använda både privat och i arbetslivet.
Tack!

Kram Maria

Maria om föreläsningen i Alingsås, 14 mars 2017
Föreläsning i Höör