Föreläsning i Lidköping

4 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Lidköpings Folkets hus, Stenportsgatan 17, Lidköping

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej! Jag tyckte mycket om föreläsningen pga att det var många tänkvärda ord och tankar. Allvar blandades med humor så det var lätt att hålla intresset hela tiden.
Det känns som jag fick med mig tankar som kommer att stanna kvar och som hjälper mig i mitt liv.
Tack och på återsseende
Vänliga hälsningar
Susanne

Susanne om föreläsningen i Mölndal, 18 februari 2019

Fantastiskt. Precis som förra gången i Västerås. Jag blir glad av att lyssna på dig. Önskar bara att jag kunde hålla kvar glädjen för dagen efter något väldigt roligt så ramlar jag ofta ner i mitt svarta hål igen. Jag kämpar och kämpar för att komma upp ur det. Det är svårt. Så mycket hemskt har hänt mig. Men jag vill vara glad och leva här och nu. Jag kommer att gå på dina föreläsningar fler gånger. Det betyder jättemycket för mig. Tack snälla Torkild för att du finns. Kramar

Om föreläsningen i Enköping, 12 mars 2018

Hej, jag tycker att din föreläsning var mycket givande för att du är tydlig med att det är JAG som måste vilja göra förändringen för mig själv. Allt kommer inne från mig och JAG är bäst som jag är. Ingen mirakelmetod som gör mig till en bättre människa.

Cathrin om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019
Föreläsning i Lidköping