Föreläsning i Uddevalla

2 mars 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Östrabo Konferens, Kämpegatan 36, Uddevalla

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Klockren föreläsning! Pointade direkt till mitt jag å skapade reflektion! Matnyttigt, enkelt å förståeligt för alla!

Susanne om föreläsningen i Växjö, 5 april 2017

Hej!
Jag tyckte föreläsningen var mycket inspirerande och hade flera träffsäkra poänger. Jag kommer tänka annorlunda när saker händer som jag inte kan påverka. Idag skulle jag på arbetsresa och ha två viktiga möten, men vaknade med magsjuka. Tänkte typiskt, jäkla virus att söka upp mig just idag. Vänder på det och är tacksam för att jag inte hann åka iväg till Örebro.. =)

Exemplet du tog om att förändra sig själv och i slutändan få en bättre, mindre konfliktfylld relation till barnen, var intressant. Har även haft lätt för att ta saker personligt, men bandet runt handleden kommer påminna mig om en viktig skillnad.

Tack

/Mikael

Jan-Mikael om föreläsningen i Jönköping, 26 februari 2019

Hej Torkild! Fantastiskt inspirerande med allt du sa. En omruskning i hjärnan!!! I mitt yrke så möter jag människor hela tiden så mycket av det du sa tänker jag ta med mig i min vardag, framförallt med sak och person tänket. Ser framemot att få höra fler seminarier med dig.

Berith om föreläsningen i Luleå, 29 november 2018
Föreläsning i Uddevalla