Föreläsning i Stenungsund

24 februari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Nösnäsgymnasiet, Gymnasievägen 2, Stenungsund

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Stort tack för en suverän föreläsning - tror jag vågar påstå att det var den bästa jag har varit på. Har nog inte varit på någon föreläsning där så mycket har "fastnat" och stannat kvar i mina tankar. Det blev en slags väckarklocka för mig, framförallt i mitt föräldraskap faktiskt. Kände igen mig så väl i det du berättade, har själv en riktig liten kaktus hemma och började genast fundera på hur jag kan få henne att blomma. Kände faktiskt att vi har "provat allt", men nej, det har vi såklart inte! Ska bli väldigt intressant att se hur hon reagerar på att jag bara säger "ok" när hon får nästa utbrott :-) Längtar nästan efter att få prova, (haha, det lät sjukt!) Att skilja på sak och person är något jag också kommer jobba med benhårt framöver! Det lät så klockrent när du sa det, och egentligen vet man det ju. Men ändå är det så himla svårt att tänka så.

Och jag kan inte låta bli att tänka: Så många tonåringar du skulle kunna hjälpa! Alla borde få chansen att lyssna på dig. Har du aldrig funderat på något samarbete med skolorna? Eller det kanske du redan har? :-)

Återigen stort tack!

Om föreläsningen i Växjö, 5 april 2017

Jag blev jättenöjd med föreläsningen. Många AHA upplevelser och mycket skratt, vilket jag behövde. Mycket bra tips om föräldraskap.
Höjdpunkten var väl när jag för första gången i mitt liv fick höra att talesättet:"man bemöter andra människor som man själv vill bli bemött" skall skrotas och istället skall " man bemöta andra människor just där dom är, befinner sig i den stunden och i det känslotillståndet". Bravo!
Irena

Irena om föreläsningen i Göteborg, 6 september 2017

Superbra tankeställare. Mycket annorlunda på ett bra sätt. Jag har använt ditt tänk på mig själv och andra redan. Tack

ann-catrin om föreläsningen i Södertälje, 10 april 2018
Föreläsning i Stenungsund