Föreläsning i Avesta

20 februari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Avesta Teater, Frejgatan 9, Avesta

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tror det är sjätte gången jag är på din/Torkilds föreläsning och det är lika bra varje gång! Du är en mycket bra föreläsare och inspiratör.
Superbra och väcker många tankar med enkla medel....
Tack för en fin kväll och på återseende!

Carina om föreläsningen i Eskilstuna, 7 maj 2018

Hej jag är väldigt glad över att jag gick på din föreläsning, fick mig en tankeställare över vår prestationsångest i vårt privatliv och arbetsliv. Gick därifrån med ett leende på läpparna. Du är inspirerande för alla åldrar jag ska börja träna på att berömma mig själv och öka min medvetenhet :)

Marie om föreläsningen i Lidköping, 17 januari 2018

Tack för en bra och engagerande föreläsning, Torkild! Det var som du sa egentligen inget nytt men vi behöver bli påminda om att göra det vi vet att vi kan och "borde". Tillit, kommunikation, att vara, att sträcka på sig, att agera. Tack för att du vågade vara sårbar. Det blev mer äkta då.

Om föreläsningen i Linköping, 3 september 2019
Föreläsning i Avesta