Föreläsning i Örebro

10 februari 2020 kl 18:30 - 22:00, arrangeras av Torkild Sköld

Karolinska gymnasiets aula, Olaigatan 25, Örebro

Från man till människa och personligt ledarskap

En inspirerande föreläsning med Claes Schmidt Sara Lund och Torkild Sköld full av insikter, skratt och konkreta verktyg för livet. Varmt välkommen!

Just nu boka tidigt pris 295 kr t.o.m 30/11. Därefter 395 kr.

395 kr 295 kr

Claes Schmidt Sara Lund – Från man till människa

En underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt.

Vi är drygt 7 miljarder människor på jorden och det finns inte två människor som är likadana. Ändå blir vi förvånade att människor är olika.

Därför handlar föreläsningen inte om mig som transvestit, utan varför du tycker att det är konstigt att människor är olika.
Mitt primära syfte är att inspirera åhörarna att tänka nya tankar och få dem att förstå att verkligheten är det som pågår just nu. Från Man till Människa är en föreläsning som boostar energi och inspirerar till nya tankesätt.
Mer info på www.saralund.se

 


Torkild Sköld – Personligt Ledarskap 

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.


Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

 

Just nu höstkampanj: 295 kr per biljett (ord. 395 kr).

Boka biljetter här!

 

Varmt välkommen!

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Härlig & rolig föreläsning med många "jaa, just det" upplevelser.
Gillar speciellt "Mål kan vara direkt begränsande om du inte vet varför" - ska ta med den meningen vid nästa utvecklingssamtal :-)

Carina om föreläsningen i Stockholm, 19 november 2018

Hej Torkild. Stort tack för en enormt inspirerande och peppande föreläsning. Gav mig motivation och stärkte mig att utvecklas! Jag är 53 år och självupptagen entreprenör som vill gå motsatt håll och fokusera mindre på eget företagande och mer på nära och kära, både privat och kollegor. Du gav många bra verktyg! Tack! Martin

Martin om föreläsningen i Kungsbacka, 19 februari 2019

Hej!
Jag tyckte föreläsningen var mycket inspirerande och hade flera träffsäkra poänger. Jag kommer tänka annorlunda när saker händer som jag inte kan påverka. Idag skulle jag på arbetsresa och ha två viktiga möten, men vaknade med magsjuka. Tänkte typiskt, jäkla virus att söka upp mig just idag. Vänder på det och är tacksam för att jag inte hann åka iväg till Örebro.. =)

Exemplet du tog om att förändra sig själv och i slutändan få en bättre, mindre konfliktfylld relation till barnen, var intressant. Har även haft lätt för att ta saker personligt, men bandet runt handleden kommer påminna mig om en viktig skillnad.

Tack

/Mikael

Jan-Mikael om föreläsningen i Jönköping, 26 februari 2019
Föreläsning i Örebro