Föreläsning i Halmstad

6 februari 2020, arrangeras av Torkild Sköld

Högskolan i Halmstad, Bærtlingsalen, Kristian IV:s väg 3, Halmstad

Två föreläsningar: kl 13.30-16.00 samt kl 18.30-21.00. 

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fantastiskt bra! Otroligt duktig på att förmedla och få med publiken. Verkligen tänkvärt och fick med mig många verktyg att jobba med. Tack för en lärorik och tänkvärd kväll!!

Jennie om föreläsningen i Halmstad, 11 september 2017

Hej Torkild.
Stort tack för en riktigt bra, rolig, fin och allvarlig föreläsning. Jag vet inte om det var meningen att jag skulle komma och titta på dig just igår. Just igår bestämde jag och min fru oss för att skiljas. Jag trodde inte att jag skulle klara av att gå men jag är glad att jag gjorde det. Dina ord fick mig att känna och förstå att det inte är jag som person som ska slå ner på mig själv nu och att det är från och med nu som jag skapar min framtid. Inte älta det som varit. Det är som det är. Det är och kommer att vara väldigt tufft nu, men mycket av det du sa kommer att hjälpa mig i mina tankar för att gå vidare.
Tack Torkild.

Peter om föreläsningen i Göteborg, 6 november 2017

Det var en helt fantastisk föreläsning Torkild! Mycket tänkvärt, igenkänning och skratt så tårarna rann. Ett minne för livet! /Neena

Neena om föreläsningen i Malmö, 18 april 2018
Föreläsning i Halmstad