Föreläsning i Hudiksvall

4 februari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kulturhuset Glada Hudik, Rådhussalen, Storgatan 37, Hudiksvall

Livet ska levas, inte bara överlevas

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Julklappspris: 295 kr/biljett om du köper 2 eller fler! Ordinarie pris 395 kr.

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild!
Det var en av de bästa föreläsningarna jag varit på! Jag fastnade speciellt för att du sa att du inte var privat, utan personlig. Och det var en ynnest att få lov att lyssna på och begrunda dina kloka ord. Jag önskar att alla tonåringar kunde få denna föreläsning som present till sina fortsatta liv! Och jag önskar att alla vi som redan kommit en bit på livsresan hade fått höra dig lite tidigare.
Kram på dej!!!
Beatrice

Beatrice om föreläsningen i Lund, 25 april 2017

Jag känner mig väldigt inspirerad efter en väldigt bra föreläsning med roliga inspel, du skapar ett stort deltagande från oss i publiken.
Jag har redan hunnit informera min man om att vi ska skapa oss en egen landningsbana!

Tack för nya verktyg för en spännande framtid!

Om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Hej Torkild, vilket ovanligt namn, en annorlunda föreläsning som sätter i gång tankar. Det som jag tyckte mest om är att du slängde omkull allt som vi tidigare lyssnat och läst samt sammanfattade nästan all forskning i en enda föreläsning. Mycket givande! Lycka till! Hälsningar STEFa

Stefa om föreläsningen i Värnamo, 19 mars 2019
Föreläsning i Hudiksvall