Föreläsning i Kramfors

3 februari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets Hus, Amiralsgatan 35, Kramfors

Livet ska levas, inte bara överlevas

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Julklappspris: 295 kr/biljett om du köper 2 eller fler! Ordinarie pris 395 kr.

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En mycket bra föreläsning om hur man kan styra sig själv genom ett annat sätt att tänka. Mycket inspirerande, roliga och viktiga saker att tänka på i livet.
Vilken tur Veronica, rosen, tulpanen och kaktusen som har dig.
Tack för en riktigt bra måndags kväll. /Jenny & Entreprenören

Jenny om föreläsningen i Karlstad, 4 februari 2019

En fantastisk föreläsning som inspirerade och gav eftertanke om sitt egna liv och ansvaret för sina val. Vi var där med jobbet och vi alla tyckte den var väldigt bra och jag är övertygad om att vi kommer ha nytta av den på vår arbetsplats och i vårt privatliv.

Tack för en oerhört givande kväll som bjöd på många skratt och en bit av allvar, framför allt tack för att du bjöd så mycket av dig själv och ditt egna liv.

Om föreläsningen i Västerås, 24 januari 2019

Tack för en jättebra föreläsning!! Verkligen en ögon öppnare! Du gjorde föreläsningen intressant och rolig. Från att sitta och skratta till att få en aha upplevelse. Skulle lätt kunna sitta ett bra tag till och bara lyssna! Grymt bra! Fortsätt föreläsa alla borde få lyssna på föreläsningen den berör alla! Stort Tack för att du delar med dig! // Madde

Madeleine om föreläsningen i Hudiksvall, 22 januari 2019
Föreläsning i Kramfors