Föreläsning i Umeå

29 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Dragonskolans Aula, Dragongatan 1, Umeå

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Med värme humor o allvar lyckas du föra fram ditt viktiga budskap. Att bli ledaren i ditt liv o Skilja mellan sak o person, etc. Tankar o reflektioner som ger mig styrka såväl privat som yrkesperson. Tack för en givande kväll

Anna-Lena om föreläsningen i Enköping, 12 mars 2018

Överträffade mina högt ställda förväntningar! Roligt, allvarsamt och engagerat berättat om en viktig sak!

Stort tack!

Jonas om föreläsningen i Karlstad, 4 februari 2019

Hej
Väldigt bra föreläsning. Många skratt men också allvar.
Man behöver någon som sätter igång tankeverksamheten och inspirera. Att känna att jag är chef i mitt liv och det är bara jag som bestämmer vart jag är på väg. Är jag nöjd med vad jag har eller vill jag ha en förändring. Mina val tar jag i dag men det påverkar mej i framtiden. Vart jag är på väg. Tack för en jättetrevlig stund med många aha-upplevelser.

Sheela Maria om föreläsningen i Hudiksvall, 22 januari 2019
Föreläsning i Umeå