Föreläsning i Luleå

28 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Örnässkolans Aula, Rödkallens väg 17, Luleå

Livet ska levas, inte bara överlevas

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Boka tidigt-pris 295 kr t.o.m 30/11. Ordinarie pris 395 kr.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack för en fantastisk föreläsning! Blev rekommenderad av Lill-Anita Sönnerbo att gå. Du var inspirerande, en energi boost, förlösade skratt, igenkännande men även gripande det du berättade om din barndom. Jag kommer rekommendera alla jag känner att gå och lyssna på dig. Önskar dig allt gott!

Katarina om föreläsningen i Malmö, 8 maj 2017

Mycket bra och en liten näsknäppare!

Marie om föreläsningen i Västervik, 2 september 2019

Tack för en mycket givande föreläsning. Vi har lyssnat på dig en gång tidigare. Lika givande den här gången, många tänkvärda tips. Stolarna kan man höra hur många gånger som helst. Vi kommer gärna och lyssnar på dig fler gånger. Med vänlig hälsning,Tomas och Helena Huru.

Tomas om föreläsningen i Kiruna, 8 maj 2019
Föreläsning i Luleå