Föreläsning i Gällivare

27 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets Hus Bio, Hantverkaregatan 5-7, Gällivare

Livet ska levas, inte bara överlevas

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Boka tidigt-pris 295 kr t.o.m 30/11. Ordinarie pris 395 kr.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild, och stort tack för din givande föreläsning igår!

Du öppnade upp mina ögon för de enkla sakerna här i livet, som känns självklara men som uppenbarligen inte är det. Jag fick mig flera tankeställare som jag tar med mig och kommer jobba vidare med, för som du säger, det är ingen annan än du själv som tar ansvar för det. Återigen tack, du är otroligt duktig!

Antonia om föreläsningen i Hässleholm, 6 mars 2018

Helt fantastisk föreläsning! Jag skrattade, grät och igenkänningsfaktorn var hög. Lärorikt och något jag rekommenderar för alla! Alla borde ha en Torkild vid sin sida som inspirerar en varje dag och ger dig nya perspektiv på saker och ting. Jag kom hem och såg mig i spegeln och kände att jag dög. Jag gick och la mig med vetskapen om att jag bestämmer över mitt eget liv och att jag ska vara stolt över mig själv. Jag satte ett visitkort på kylskåpet så att jag kan titta på det varje dag. Stort tack!

Jennifer om föreläsningen i Strängnäs, 15 november 2017

Hej!

Föreläsningen var väldigt bra. Den var personlig och tog upp dem viktigaste allmänpsykologiska ämnena som berör vårt samhälle just nu. Därtill lyckades Torkild att gå ett steg vidare och prata om lite lättsammare I-landsproblem och gav en rejäl motivationspush samt nya tankeställare.
Det som överraskade mig mest och imponerade på mig, var hans inbjudan att under pausen och efter föreläsningen komma till honom för lite personlig vägledning. Han menade det på allvar, lyssnade och gav handfasta råd med en liten glimt i ögat. Det som behövs för att man själv ska börja fundera på sina egna problemlösningar.

Bra jobbat, Torkild! Tummen upp från oss båda som besökte din föreläsning.

Bästa hälsningar
Britta och Adam från Bålsta

Adam om föreläsningen i Enköping, 12 mars 2018
Föreläsning i Gällivare