Föreläsning i Helsingborg

24 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Good Morning + Helsingborg, Gustav Adolf gata 47, Helsingborg

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Just nu boka tidigt pris 295 kr tom. 29/11  (ord. 395 kr)

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

"Som himma där himlen är så blå". En kväll i Malmö i september lyssnades på personligt ledarskap med Torkild Sköld. Vi behöver alla påminnas och bli påminda om att vi är viktiga och lika värdefulla som vi är. Det bästa är att Torkild är en helt vanlig medmänniska precis som alla oss som kom för att lyssna på honom i Malmö. Torkilds ord går rakt in i hjärteroten och man pendlar mellan skratt, igenkänning och total tystnad med en tår i ögat. Det är tufft att inse sanningen om sig själv, men att verktygen som Torkild Sköld delar ut kan ge Livet, mitt Liv en gladare tillvaro!
Varmaste hälsningar Ann Broman

Ann om föreläsningen i Malmö, 4 september 2017

Hej Torkild
Det var en mycket givande föreläsning med många skratt och aha-upplevelser.
Jag var där tillsammans med mina driftledare som också var mycket nöjda.

Hälsningar
Victoria

Victoria om föreläsningen i Lund, 8 mars 2018

Blev tipsad av en vän om din föreläsning, hon hade redan gått en gång och skulle gå igen. Hon tyckte att det var sååå bra och jag blev nyfiken. Vi är ganska lika och jag tänkte att om hon tycker det är så bra att hon går en gång till så är det värt att hänga på. Och Gud vilken tur att jag gjorde det!!!!!!! Jag har aldrig varit på en föreläsning som har gett mig så mycket. Den kunde inte heller kommit mer passande i livet än vad den gjorde. Jag kände mig stärkt, fundersam, häpen, glad, och tusen andra känslor efter att ha lyssnat på dig. Så fort jag kom hem tipsade jag flera jag känner om att gå på din föreläsning om de får möjlighet. Alla behöver höra det du har att säga. Jag kan inte nog tacka dig för alla verktyg du gav mig igår. Du är en fantastisk människa och JAG kommer också gå på din föreläsning igen nästa gång du är i närheten!! Kram

Om föreläsningen i Sölvesborg, 28 februari 2017
Föreläsning i Helsingborg