Föreläsning i Helsingborg

24 januari 2020, arrangeras av Torkild Sköld

Good Morning + Helsingborg, Gustav Adolf gata 47, Helsingborg

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill. Varmt välkommen!

Två föreläsningar: kl 13.30-16.00 samt kl 18.30-21.00 (Kvällen är slutsåld!) 

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Helt fantastisk! Andra gången jag såg föreläsningen och blev lika inspirerad andra gången!

Sandra om föreläsningen i Malmö, 18 april 2018

Tack för ännu en superbra föreläsning i Karlshamn. Jag och mannen fick oss många skratt men också många tankeställare, tips och idéer. Se, hör, känsla ska vi verkligen prova på våra barn 4 resp 10 år.
Detta var andra gången jag såg dig och definitivt inte den sista. Ser med glädje fram emot nästa gång jag har möjlighet att närvara. Repetition är alltid bra och vem vet nästa gång tar jag säkert med en vän som kan behöva lite nytänk och inspiration.

Jennica om föreläsningen i Karlshamn, 16 januari 2019

Hej Torkild,

Jag har varit på många föreläsningar men din var en av det bättre. Varför? Jo, du fokuserade på några MEN väldigt viktiga punkter och återkom om och om igen till dessa. Dessa punkter kommer jag ihåg, kan ta till mig och har redan satt sig som ett mantra. Detta i kombination med din humor och att du bjuder på dig själv och jobbar med metaforer. I love it!

Tack och på återseende!
Vänligen,
Ulrika

Ulrika om föreläsningen i Linköping, 16 maj 2017
Föreläsning i Helsingborg