Föreläsning i Karlshamn

21 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Väggaskolans aula, Väggavägen 2, Karlshamn

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Just nu boka tidigt pris 295 kr tom. 15/11  (ord. 395 kr)

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mycket bra föreläsning. Den berör och jag känner igen mig i många påståenden. Många aha-upplevelse på en kväll.
Tack
Med vänlig hälsning
Cathrine

Cathrine om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Väldigt inspirerande och tankvärd föreläsning!
Bra verktyg att ta med sig i både arbetslivet och privatlivet!
/Martin

Stefan om föreläsningen i Karlshamn, 14 februari 2018

Det vart den bästa föreläsningen jag varit på. Ditt sätt att föreläsa och bjuda på dig själv är ett stort plus. Det var så mycket på din föreläsning som jag behöver jobba med och som jag inte förstått varför det är så och som träffade rätt i hjärtat.
Jag är 32 år ooch har alltid levt efter vad andra tycker och tänker i hela mitt liv. Inte genom att gå ut utan smink eller mjukiskläder utan hur och vad jag ska göra. Har svårt att veta skillnaden på sak och person men tränar ofantligt mycket och vet hur jag ska tänka.
Jag tänker om och blir inte sur på personen i fråga utan på handlingen.
Detta vart en nystart på mitt liv och 2017 kommer att bli så mycket bättre och lättare. Har en son på 8 år och där fick du mig att tänka annorlunda. Jättebra!!
Jag går idag hos en psykolog och går på antidepressiva men tror inte jag behöver de så mycket längre till. Jag hoppas att du kommer till Kalmar fler ggr. Du är min förebild Torkild!
Nu ska jag bara reda ut allt, smälta och få tankarna på rätt spår! Hoppas att alla skulle gå på din föreläsning!

Kramar

Sara om föreläsningen i Kalmar, 12 januari 2017
Föreläsning i Karlshamn