Föreläsning i Karlshamn

21 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Väggaskolans aula, Väggavägen 2, Karlshamn

Livet ska levas, inte bara överlevas

Att leva, inte bara överleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkil,
En av de genuinaste föreläsningar jag gått på. Känner igen mkt, terminologin och bilderna och tankarna du frammanade i mig är påminnelser av andra föreläsningar. Det unika med dig, är din varma ton och det fantastiskt kärleksfulla i beskrivningen av varje människas unikitet som träffade mig rakt i hjärtat och sinnet.
Du är unik... Du gjorde mig unikare... och ja... Du är världens bästa Torkil!
Tack!
Med unika hälsningar,
Samir Ziane.

Samir om föreläsningen i Göteborg, 6 september 2017

Över all förväntan. Gick dit med tanken att lära mig hur chefer ska vara och hur jag ska utöva mitt ledarskap (och tycka till om chefens ledarskap på jobbet. Åker hem fylld av energi och inspiration att JAG påverkar mitt liv och genom det andras liv och känner mig ha fått redskapen till att starta förändring hos mig själv. Vi jobbar med humanistisk medicin och personcentrerad vård. Önskar att du fick föreläsa som en del av personalens utveckling så att vi blir ännu bättre på att hjälpa andra.

Eva om föreläsningen i Nyköping, 29 augusti 2019

Hej!!
Jag hade förmånen att lyssna på dig ifjol och tyckte att du var så bra att jag var tvungen att lyssna på dig igen.
Visst det var mycket som var samma denna gång men det är ju ett så fantastiskt bra genomförande att man kan höra samma flera gånger.

Enkla saker egentligen men ändå så svåra.
/ Mattias

Mattias om föreläsningen i Lycksele, 27 november 2018
Föreläsning i Karlshamn