Föreläsning i Stockholm

17 januari 2020, arrangeras av Torkild Sköld

Z-salen, ABF-Huset, Sveavägen 41, Stockholm

Livet ska levas, inte bara överlevas

Julklappspris: 295 kr/biljett om du köper 2 eller fler! Ordinarie pris 395 kr.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Två föreläsningar: kl 13.30-16.00 samt kl 18.30-21.00 (Kvällen är slutsåld!

Platser finns till eftermiddagsföreläsningen samt till kvällsföreläsningarna i Nacka 13/1, Åkersberga 14/1 samt Märsta 15/1. Läs mer på denna länk:

https://www.torkildskold.se/forelasningar/

 

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Det var en mkt givande och rolig föreläsning du bjöd på. Många aha upplevelser och redan idag på jobbet tog jag med mig vissa saker.
Så viktigt att vi jobbar med oss själva i första hand. Tusen tack för din inspiration och öppenhet för "jaget".
Kommer garanterat lyssna på dig vid fler tillfällen =) Kram

Mona om föreläsningen i Stenungsund, 13 november 2017

Jag var lite tveksam till om föreläsningen skulle kunna leva upp till mina förväntningar, som var väldigt höga. Men det gjorde den verkligen! Det var roligt, inspirerande och berörande, och samtidigt som det blev många skratt så kände jag stundvis hur mina ögon fylldes med tårar. Tack för en varm, inspirerande, insiktsfull och stundvis utlämnande föreläsning. Från och med nu är mina nyckelord självkärlek, egenstyrka och självmedvetenhet. Tack Torkil!

Isabella om föreläsningen i Malmö, 8 maj 2017

Jag var på föreläsningen i Västerås den 19 september. Hade hört av släkt och vänner att du skulle vara bra. Det var du inte, du var SUPERDUPER fantastiskt unikt bra. Jag har drabbats av svår sjukdom och håller på att anpassa mig till mitt nya liv. Nej jag kommer inte att dö av det jag har. Blir bara mer och mer handikappad. Redan innan hade jag kommit fram till att jag inte är min sjukdom. Jag är jag oavsett vad jag råkar ut för och jag är bra. Den tanken fick riktig näring av dig. Jag är ledare i mitt eget liv. Tar ansvar för att må så bra jag kan. Kommer att komma på någon mer föreläsning för jag tror att jag behöver höra det här resonemanget fler gånger.

Tack!

Anna-Karin om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017
Föreläsning i Stockholm