Föreläsning i Nacka

13 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Nacka Aula, Griffelvägen 11, Nacka

Livet ska levas, inte bara överlevas

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Boka tidigt-pris 295 kr t.o.m 30/11. Ordinarie pris 395 kr.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En fantastisk föreläsning med både tänkvärda ord och goda skratt. Precis vad jag behövde då jag gått igenom en ganska tuff tid. Detta är något jag ska försöka få min arbetsplats att köpa in av dig.
Mvh Carina Smålander

Carina om föreläsningen i Karlskrona, 12 november 2019

Hej! En mycket tänkvärd och skickligt genomförd föreläsning! Väckte många frågeställningar om hur jag ibland sköter mitt liv. Framför allt hur jag tidigare lät andra sköta mitt liv. Men som du påpekade, det är framåt som gäller. Tack också för att du hade modet att göra kopplingar till skeenden i ditt liv.

Om föreläsningen i Stockholm, 15 maj 2017

Mkt bra föreläsning. Stor igenkänningsfaktor. Trovärdigt då den grundas på egen erfarenhet och lång arbetslivserfarenhet. Väckte många tankar om hur jag vill leva mitt liv! Rekommenderade din föreläsning direkt till mina kollegor dagen efter.

Elisabethe om föreläsningen i Motala, 13 februari 2018
Föreläsning i Nacka