Föreläsning i Göteborg

10 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kongressalen, Folkets hus, Olof Palmes Plats 3, Göteborg

Livet ska levas, inte bara överlevas

Fullbokad. Extra föreläsning insatt 28/2. Bokning via denna länk:

https://www.torkildskold.se/forelasning/200228-goteborg

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Julklappspris: 295 kr/biljett om du köper 2 eller fler! Ordinarie pris 395 kr.

395 kr

Fullbokad

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Det vart den bästa föreläsningen jag varit på. Ditt sätt att föreläsa och bjuda på dig själv är ett stort plus. Det var så mycket på din föreläsning som jag behöver jobba med och som jag inte förstått varför det är så och som träffade rätt i hjärtat.
Jag är 32 år ooch har alltid levt efter vad andra tycker och tänker i hela mitt liv. Inte genom att gå ut utan smink eller mjukiskläder utan hur och vad jag ska göra. Har svårt att veta skillnaden på sak och person men tränar ofantligt mycket och vet hur jag ska tänka.
Jag tänker om och blir inte sur på personen i fråga utan på handlingen.
Detta vart en nystart på mitt liv och 2017 kommer att bli så mycket bättre och lättare. Har en son på 8 år och där fick du mig att tänka annorlunda. Jättebra!!
Jag går idag hos en psykolog och går på antidepressiva men tror inte jag behöver de så mycket längre till. Jag hoppas att du kommer till Kalmar fler ggr. Du är min förebild Torkild!
Nu ska jag bara reda ut allt, smälta och få tankarna på rätt spår! Hoppas att alla skulle gå på din föreläsning!

Kramar

Sara om föreläsningen i Kalmar, 12 januari 2017

Hej!

Föreläsningen var väldigt bra. Den var personlig och tog upp dem viktigaste allmänpsykologiska ämnena som berör vårt samhälle just nu. Därtill lyckades Torkild att gå ett steg vidare och prata om lite lättsammare I-landsproblem och gav en rejäl motivationspush samt nya tankeställare.
Det som överraskade mig mest och imponerade på mig, var hans inbjudan att under pausen och efter föreläsningen komma till honom för lite personlig vägledning. Han menade det på allvar, lyssnade och gav handfasta råd med en liten glimt i ögat. Det som behövs för att man själv ska börja fundera på sina egna problemlösningar.

Bra jobbat, Torkild! Tummen upp från oss båda som besökte din föreläsning.

Bästa hälsningar
Britta och Adam från Bålsta

Adam om föreläsningen i Enköping, 12 mars 2018

En helt underbar föreläsning tyckte både jag och min svägerska! Träffade så rakt in i hjärtat! Fortsätt med det du gör!!! Du är bäst!!

Elin om föreläsningen i Uddevalla, 17 maj 2018
Föreläsning i Göteborg