Föreläsning i Borås

9 januari 2020 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Eriklundsskolans aula, Campinggatan 1, Borås

Livet ska levas, inte bara överlevas

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Boka tidigt-pris 295 kr t.o.m 30/11. Ordinarie pris 395 kr.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken.

Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet.

Föreläsningen handlar om:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du var mycket tänkvärd genom hela föreläsningen. Jag älskar att ta ansvar för mitt liv, vilket är vad jag fokuserar på i det jag vill sprida till andra. Dina tankar i samma ämne gav mig mer material. Jag blev också glad, för jag är egen företagare och sätter inte upp mål, har aldrig gjort någon budget, så jag blev väldigt glad över din inspiration gällande drömmar och visioner istället. Passar mig perfekt! Tack för ikväll!

Om föreläsningen i Göteborg, 16 april 2018

Föreläsningen var mycket bra, gav mig en hel del att tänka på. Jag har länge drömt om att själv föreläsa, är bara i tankarna där. Arbetar i socialt arbete, har man och tre barn, föreläsningen gav mycket både när det gäller arbete mig själv och relationer i familjen, Toppen.

Om föreläsningen i Skara, 27 februari 2019

En väldigt personlig föreläsning om ett oerhört viktigt ämne. Många ögonöppnare i såväl sak som person. Många viktiga områden som beskrevs på ett gripande sätt och lätt att ta till sig

Anders om föreläsningen i Karlshamn, 16 januari 2019
Föreläsning i Borås