Föreläsning i Kristianstad

3 december 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Söderportgymnasiets Aula, Västra Boulevarden 53, Kristianstad

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Just nu boka tidigt pris 295 kr tom. 31/10  (ord. 395 kr)

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack för en underbar föreläsning.
Jag var full av energi efter föreläsningen, det som jag tar med mig är skillnaden på sak o person, verklighetsbilden ser, hör o känner. Värderingar o varför. Denna stund berikade mitt liv ännu mer då jag har jobbat med mina egna mål och värderingar och vad jag är i livet idag, som är helt underbart. Att göra medvetna val är något som jag gillar.

Tack än en gång för en underbar föreläsning

Monica Lundkvist

Monica om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Verkligen glad att jag gick och lyssnade på din föreläsning.
Satte skruv på tankebanorna.

Kristian om föreläsningen i Karlskrona, 4 januari 2018

Väldigt inspirerande och spot on med ens egna handlingar och beteenden i vardagen. Det är värt mycket att få en tankeställare och en aktiv push att förändra något litet i rätt väg mot sina drömmar och mål i livet

Minna om föreläsningen i Osby, 31 januari 2019
Föreläsning i Kristianstad