Föreläsning i Karlstad

2 december 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Best Western Gustaf Fröding Hotell, Höjdgatan 3, Karlstad

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild

Tack för en kanonkväll och inspirerande resa, gav självinsikt och bra verktyg för att fortsätta den personliga förändringsresan.
Det var min grabb som fick med mig på föreläsning och det kändes rätt från start när jag läste lite om dig på hemsidan, diskussionen i bilen hem gav positiv energi där vi öppnade upp lite mer vanligt och pratade om det viktiga i livet, familj, vänner och det egna företaget jag själv.
Vi var båda överens om att nu tar vi snacket med VDn hemma så att vi synkar oss och styr tillsammans mot gemensamma mål i framtiden med öppna sinnen.
// Marcus

Marcus om föreläsningen i Växjö, 25 oktober 2017

Helt underbar föreläsning av dig Torkild! Det var så nyttigt att gå och lyssna på och få en uppfräschning i hjärnan. Jag gick ut med högre haka och rakare rygg. Tack för uppfräschningen och tack för nya inputs och tankesätt i livet!

Frida om föreläsningen i Karlskrona, 4 januari 2018

Det var en fantastisk föreläsning. Rolig och tänkvärd och som blev djup, från skratt till gråt. Det gav många tankar! Hade hela min personalgrupp med som även de var väldigt nöjda. Härlig människa att föreläsa och gav oss alla en underbar kväll. Kommer definitivt att gå på fler föreläsningar och kommer att dela med mig av denna kväll och ge fler personer möjligheten att gå på en föreläsning. Tack!

Sabina om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017
Föreläsning i Karlstad