Föreläsning i Stockholm

29 november 2019, arrangeras av Torkild Sköld

Z-salen, ABF-Huset, Sveavägen 41, Stockholm

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

Föreläsningen är fullbokad.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

 

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack för en otroligt inspirerande föreläsning och för mig en föreläsning som gör att jag kan se mitt liv med andra ögon.. Någonstans under min tonårsperiod tappade jag bort mig själv och har sedan dess inte kunnat skilja på sak och person, som du pratade så varmt om igår. Att nu få den insikten och förstå att jag måste jobba med att skilja på de två sakerna för min egen del är något jag sökt under många år som vuxen. Tyvärr har ingen kunnat förklara för mig förrän nu. Jag ser mitt liv ur ett annat perspektiv och jag måste hitta tillbaka till "vem är jag" som person. Det finns säkert där precis som du sa men idag vet jag inte vem JAG är, jag vet bara vad jag kan och det jag kan är jag. Jag kan efter igår se tillbaka på många saker i mitt liv som gjort att jag mått så otroligt dåligt pga att jag satt likhetstecken mellan sak och person. Jag kan nu se en annan framtid framför mig, nya möjligheter jag kan börja försöka leva det livet jag vill leva där jag mår bra och själv jobba på att skilja mellan de två sakerna.
Jag kommer att lyssna på dig fler gånger, det tack för att du delar med dig av allt det personliga som du berättade om. Många saker som jag själv upplevt.

Om föreläsningen i Sölvesborg, 28 februari 2017

Blev först förvånad när jag hörde att det skulle handla om Tillit. Detta ord förföljer mig. Insåg efter ett tag att din föreställning var som klippt och skuren för mig! Kommer definitivt att "kasta stolarna" nu och vara ute på planen och agera!! Stort Tack!

Rose-Marie om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

En föreläsare med härligt nytänk.

Om föreläsningen i Landskrona, 4 november 2019
Föreläsning i Stockholm