Föreläsning i Sundsvall

20 november 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Hotell Södra Berget, Södra Stadsberget 1, Sundsvall

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Just nu boka tidigt pris 295 kr tom. 15/10  (ord. 395 kr)

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Härlig föreläsning! Många tankar som gick genom huvudet på vägen hem. Känns som att min hjärna varit instängd i flera år, men att det nu öppnats små luftkanaler i den som tillåter ny luft och nya tankar att sväva förbi. Känns som att en oändlig labyrint öppnats i mitt huvud, och jag vill gå runt varje hörn för att se vad som där finns, tack för det och all lycka vidare i livet önskar jag er.

Om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

Det var en helt fantastisk föreläsning Torkild! Mycket tänkvärt, igenkänning och skratt så tårarna rann. Ett minne för livet! /Neena

Neena om föreläsningen i Malmö, 18 april 2018

Jättebra föreläsning som jag var på för andra gången då jag ville ta med min man också. Torkild kan konsten att förmedla, 2,5 timme går för snabbt.

Sandra om föreläsningen i Stockholm, 13 mars 2018
Föreläsning i Sundsvall