Föreläsning i Sölvesborg

13 november 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Bokelundsskolans aula, Idrottsvägen 1, Sölvesborg

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Sårbarhet är din största styrka.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt. 

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Väldigt inspirerande och spot on med ens egna handlingar och beteenden i vardagen. Det är värt mycket att få en tankeställare och en aktiv push att förändra något litet i rätt väg mot sina drömmar och mål i livet

Minna om föreläsningen i Osby, 31 januari 2019

Tack för en trevlig och för en mycket givande föreläsning. En riktig aha-upplevelse. Vi var många som gick ifrån den kvällen med härliga skratt och en vilja till förändring.

Vibeke om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Tjenare Torkild! Stort TACK för en fantastisk föreläsning! Ditt sätt att tydliggöra, exemplifiera och koppla självledarskapet till familjen, arbetsplatsen, i kontakt med vemhelst jag möter,
-Väldigt givande och inspirerande!
Du är rak och tydlig och håller en röd tråd genom hela föreläsningen och när du ger din egen historia om hur du slutligen kom dit där du är idag - det ger föreläsningen ännu en dimension! Starkt och går rakt in i hjärtat!

Rickard om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019
Föreläsning i Sölvesborg