Föreläsning i Sandviken

22 oktober 2019 kl 18:00 – 21:45, arrangeras av Jesper Caron, Eric Thyrell, Torkild Sköld och Titti Schultz

Folkets hus - Teatern, Köpmangatan 5-7, Sandviken

Välkommen till 4 talande vänner – Sandviken 22 Oktober

395 kr

Tillsammans ger vi dig en inspirerande föreläsning om humör­träning, våga tänka stort och personligt ledarskap. Det blir en härlig helkväll med högt tempo, mycket energi och flera konkreta verktyg som du kan använda direkt i vardagen.

Föreläsningen är perfekt för dig som:

◉ Står inför en utmaning, målsättning eller förändring.
◉ Vill förstå vilka faktorer som kan få dig att må bättre och samtidigt träna dem.
◉ Vill bli bättre på att leda dig själv och genomföra de förändringar du vill.

Välkomna
Titti Schultz, Jesper Caron, Eric Thyrell och Torkild Sköld

Föreläsningen börjar kl. 18:00 och varar till cirka 21:45.

Läs mer om kvällens innehåll

Konferencier för kvällen är fantastiska Titti Schultz.

Eric Thyrell inspirerar dig att våga tänka stort. Perfekt för dig som står inför en utmaning, målsättning eller förändring.

Jesper Caron tar dig med på en resa i humörets värld och delar med sig av ett antal verktyg för att träna upp ditt humör.

Torkild Sköld delar med sig av sina erfarenheter och verktyg för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och ett mer framgångsrikt eget liv.

Titti Schultz är en av landets mest rutinerade radioprogramledare och en mycket flitigt anlitad moderator. Titti rör sig på ett imponerade sätt mellan humor och allvar och med sin varma personlighet skapar hon, som moderator, den perfekta helheten denna föreläsningskväll!

Eric Thyrell vill få dig att våga tänka stort. Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs- och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för förändring.

Förändringar kräver nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke- och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?

Erics föreläsning ger dig verktyg, inspiration och några av de svar som kan tända gnistan och få dig att brinna igen!

Torkild Sköld föreläser om personligt ledarskap och vill inspirera och ge dig effektiva metoder för att leda dig själv, öka din motivation och verkligen göra de förändringar du vill.

Torkild menar att det är du som är den bästa ledaren för ditt eget liv och att det finns ett stort samband mellan eget ansvar och förändring.

För att kunna förändra dig själv måste du först veta vad som är viktigt för dig. Du behöver också bli medveten om hur du väljer att reagera på det som händer dig. Om du vet varför du gör saker blir det enklare att ta ansvar för att påverka och förändra dig själv.

Det är här det börjar – att bygga ett bättre personligt ledarskap.

Jesper Caron tar dig med på en resa i humörträningens värld. Hur du mår är ingen tillfällighet – utan det är ett flertal faktorer som påverkar hur vi mår och alla dessa faktorer går att träna.

Har du också lagt märke till hur bra livet fungerar när du är på bra humör? Tålamodet sitter, livet blir lättare och den där pressen på jobbet är helt plötsligt hanterbar och njutbar.

Genom en underhållande och känslosam föreläsning delar Jesper Caron med sig av sina erfarenheter och ett antal verktyg för att träna upp ditt humör med.

Längd: Föreläsningens längd är 3h 45 minuter (18:00-ca 21:45)  inklusive paus.

Bokningsvillkor:
◉ Du bokar och betalar via formuläret nedan. När bokningen är genomförd får du en bekräftelse till din mail.
◉ Kom ihåg att skriva ut dina biljetter eller spara länken i din mobil för visering på plats.
◉ Bokningen är bindande. Biljett kan överlåtas till annan person men är inte återbetalningsbar.
◉ Ifall föreläsningen av någon anledning inte kan genomföras erbjuds du möjlighet att delta på annan föreläsning eller att få pengarna tillbaka.

Vid frågor gällande ordrar för företag och myndighet maila jessica@jespercaron.se

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag tyckte den var mycket inspirerande och man blev väldigt tagen av den också. Kommer att rekommendera den till mina barn. Så tack för en givande kväll.
Mvh marie

Marie om föreläsningen i Lund, 8 mars 2018

Jag var på en av dina föreläsningar 7 okt 2015. Då lärde jag mig bl.a. att skilja på sak och person och har blivit väldigt bra på det enligt mig själv. Jag jobbar inom flygbranschen och när passagerarna är missnöjda med något som oftast beror på deras tidigare erfarenheter den dagen och väljer att vara sura på mig så låter jag det rinna av mig direkt istället för att ta åt mig personligen. Även exemplet med start och landningsbanan kan jag relatera till. Men jag är övertygad att man inte behöver jobba inom flyget för att förstå denna liknelsen.
Föreläsningen igår var en uppgradering av föreläsningen för snart 2 1/2 år sedan och den var väldigt tydlig, rolig och allvarlig.
Min fru och jag tyckte att föreläsningen var fantastisk bra.
Tack Torkild för en inspirerande kväll.

Pontus om föreläsningen i Lund, 8 mars 2018

Väldigt inspirerande och spot on med ens egna handlingar och beteenden i vardagen. Det är värt mycket att få en tankeställare och en aktiv push att förändra något litet i rätt väg mot sina drömmar och mål i livet

Minna om föreläsningen i Osby, 31 januari 2019
Föreläsning i Sandviken