Föreläsning i Jönköping

17 oktober 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Torkild Sköld

JU-aulan, Högskolan för lärande och kommunikation, Gjuterigatan 5, Jönköping

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

JUST NU HÖSTKAMPANJ: 295 kr per biljett

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

399 kr 295 kr

Fullbokad

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

 

Just nu höstkampanj: 295 kr per biljett (ord. 399 kr).

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag tyckte din föreläsning var fantastisk och väldigt bra. Många poäng på beteende vi människor går med, oftast omedvetet. Tyckte det bästa var att du utifrån egna erfarenheter speglar att man måste ta av sig sin ”offerkofta” och att de som har hänt inte definierar en utan att man skapar sig själv och tittar på vad man kan lära sig av det och att om det inte hänt så är det kanske inte säkert att man är vart man är idag. Blir trovärdigt då. Tack för det!

Alexandra om föreläsningen i Helsingborg, 11 januari 2018

Tack för en fantastisk föreläsning. Du är en sådan person som jag hade velat ha undanstoppad hemma och när något känns jobbigt eller svårt i livet så hade jag velat plocka fram dig. Höra några peppande och inspirerande ord som får tankarna att gå i en annan riktning och där känslan av ”att allt är möjligt och jag är faktiskt bra” kommer till en. Du är grym! Tack! /Sara

Sara om föreläsningen i Ljungby, 24 maj 2018

Fantastiskt uppvaknande! Det är ju jag som är piloten och kan börja leda över mej själv mer än jag nånsin gjort!
Du är en källa till att våga blotta sig själv och stå upp för det.
Sak och person har jag börjat praktisera i redan idag!
Rock on!!

Om föreläsningen i Tranås, 25 februari 2019
Föreläsning i Jönköping