Föreläsning i Nynäshamn

16 oktober 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets Hus Nynäshamn, Stadshusplatsen 3, Nynäshamn

Självledarskap och förändringsvilja

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

JUST NU HÖSTKAMPANJ: 295 kr per biljett.

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

295 kr

Hej och varmt välkommen till min föreläsning om självledarskap och förändringsvilja.

Jag föreläser om medvetet självledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ledare och ansvarig för ditt eget liv. Självledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill. Det är här det börjar.

Här är några punkter ur min föreläsning:

•  Det är skillnad på sunt förnuft och sunt beteende.
•  Arbetsglädje kommer inifrån,
•  Värderingar är den viktigaste drivkraften,
•  Negativ feedback är en tillgång,
•  Bli inifrånstyrd istället för utifrånstyrd.
•  Det är NU som skapar din framtid.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad andra tycker om min föreläsning: www.torkildskold.se/omdomen

 

Boka biljetter här!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej! Stort tack för en inspirerande föreläsning. Full med energi och kloka slutsatser. Känner mej upplyft och kanske det blev lite lättare att fortsätta vara människa./Kram

Caroline om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017

Otroligt härlig energi och mycket humor. Har fått verktyg som kan vara bra vägledning i det vardagliga livet.

Anna-Sara om föreläsningen i Stockholm, 9 november 2017

Väldigt överväldigad och upplyst efter föreläsningen som fick mig att inse att förändring kommer inifrån mig själv. Har varit vilsen i livet men hoppas att jag kan få ordning på min syn på mig själv för att kunna bli en bättre ledare i mitt liv. Ett varmt och ödmjukt tack från mig.// Jimmy Enarsson

Jimmy om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2018
Föreläsning i Nynäshamn